• Dr. Marta MURESAN
  Medic Primar Pediatru, Consultant Lactatie Certificat International (IBCLC)
 • Sorana MURESAN
  Fondator ProMAMA, Consultant Alaptare Certificat International (IBCLC), Educator Prenatal Lamaze, Specialist Ora-Magica
 • Andreea MANEA
  Kinetoterapeut, Educator Prenatal Lamaze, Consultant Alaptare Certificat International (IBCLC), Specialist Ora-Magica
 • Cristina Tamaș-Muntean
  Psiholog clinician și Psihoterapeut
Poza_Dr_Marta_Muresan

Dr. Marta MURESAN

Medic Primar Pediatru, Doctor in Medicina.
Experienta de peste 30 ani in Neonatologie, primul Consultant in Alaptare Certificat International (IBCLC) din Romania si formatorul specialistilor in alaptare din tara noastra, Trainer acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

Membru fondator al Societatii de Genetica Medicala din Romania din 1994 si al Societatii Romane de Medicina Perinatala din 1995.  Membru al Societatii Europeane de Medicina Perinatala din 1996. Membru al Asociatiei Internationale a Consultantilor de Lactatie (ILCA) din 2003. Autor si initiator al cursului “Promovarea alaptarii in Medicina Primara” sustinut in 2005 la Cluj-Napoca.

Din 2010, in cadrul Asociatiei ProMAMA, a initiat cursul „Educatie in Lactatie” de formare si pregatire pentru viitorii consultanti de lactatie din Romania, fiind persoana care a adus in Romania profesia de CONSULTANT IN ALAPTARE.

“Imi iubesc munca, fac totul cu pasiune si daruire si imi doresc din suflet sa putem ajuta mamele sa devina constiente de importanta pe care o are alaptarea atat pentru pruncii lor, cat si pentru ele insele, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Sper ca in cel mai scurt timp acest vis al meu sa devina realitate. Pentru aceasta toate mamele ar trebui sa fie cat mai bine informate despre importanta alaptarii si din acest motiv m-am implicat atat de mult in proiectul ProMAMA.”

Sorana MURESAN

Fondatorul si Presedintele Asociatiei ProMAMA. 

Consultant in Lactatie si Alaptare Certificat International (IBCLC). Educator Prenatal Certificat Lamaze. Specialist „Ora Magica a Nou-Nascutului”Trainer acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

Sorana a initiat proiectul ProMAMA in 2009, dupa o experienta personala nefericita, la a doua nastere. A fost separata de bebelusul ei timp de 2 luni (din cauza unei boli foarte grave, declansata dupa nastere) si i s-a oprit lactatia cu medicamente.

Dupa ce a revenit alaturi de bebelus, Sorana si-a dorit foarte mult si s-a luptat sa-si alapteze si al doilea baietel. Cu ajutor din partea doamnei Dr. Marta MURESAN (primul consultant in alaptare certificat international din Romania) si motivarea Doctorului Jack NEWMAN (cel mai renumit expert international in alaptare), a reusit

Acela a fost momentul in care Sorana a inteles ca drumul ei in viata este sa ajute viitoarele si proaspetele mamici sa se bucure de experienta magica a maternitatii si sa faca tot ce este cel mai bine pentru bebelusii lor si pentru ele: sa alapteze, sa se bucure de o nastere naturala cat mai frumoasa, sa isi ingrijeasca puii in mod corect, asa cum au ei nevoie.

Pentru aceasta, in 2009 s-a certificat international ca Educator Prenatal Lamaze (LCCE), iar la Cursurile Lamaze ajuta viitoarele mamici sa inteleaga faptul ca sarcina este un lucru atat de frumos, iar nasterea ceva firesc, natural si implinitor.

Ulterior, in 2011, a devenit Consultant in Lactatie si Alaptare Certificat International (IBCLC). Ofera Cursuri de Alaptare si Consultanta si Consiliere in Alaptare pentru a invata gravidele si a ajuta mamicile sa alapteze, sa inteleaga faptul ca „ORICE mama poate alapta daca este corect informata si ORICE problema de alaptare are solutii”sa le arate ca alaptarea inseamna mai mult decat o metoda de hranire a copilului: alaptarea ii ofera copilului hrana, protectie, caldura si dragoste in acelasi timp; alaptarea te implineste, pe tine, ca femeie!”

„Atunci cand faci totul cu pasiune, daruire si dragoste, restul vine de la sine! , spune Sorana. Mai multe despre activitatea Soranei Muresan poti citi aici.

poza-noua-sorana-muresan
andreea-manea-noua

Andreea MANEA

Kinetoterapeut, Educator Prenatal Certificat Lamaze, Consultant in Lactatie si Alaptare Certificat International (IBCLC), Specialist in Ora Magica a Nou-Nascutului, Trainer acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).
Absolventa a Facultatii de KINETOTERAPIE (2003) si a Masteratului de KINETOTERAPIE SI BIOMECANICA (2007) din cadrul Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, Educator Prenatal Certificat LAMAZE (2009), Consultant in alaptare IBCLC (2012), Absolventa a cursurilor de Prim Ajutor – Crucea Rosie (2009).

Colaboreaza cu ProMAMA Center, oferind urmatoarele servicii: Gimnastica Gravidei, Gimnastica si Masajul Bebelusului, Gimnastica Postnatala, Cursuri Lamaze, Cursuri de Puericultura, Cursuri de Prim Ajutor pentru bebelusi si copii, Consultanta Alaptare.

In calitate de kinetoterapeut am trecut prin multe specializari (neurologie, traumatologie, reumatologie), dar m-am oprit in doua zone, pe care le iubesc cel mai mult: pediatria si maternitatea.

Fiind atat de legate una de alta si pentru ca eram foarte pasionata de zona maternitatii si a bebelusilor, am urmat o serie de cursuri de specialiate si mi-am insusit competente si certificari ce ma ajuta acum sa intregesc cele doua zone, atat profilactic, cat si terapeutic.

Alaturi de Sorana MURESAN am inceput proiectul ProMAMA (centru de excelenta in educatia perinatala si kinetoterapie pentru bebelusi si copii), unde ofer consultanta in alaptare pentru mamici, fac masajul si gimnastica sugarului pentru ca micutii sa se mentina inca activi si in viata extrauterina si sa devina niste copii mobili si fericiti, tin  cursuri pentru viitorii parinti si bunici.

Valentina VALTARO

Terapeut 
Absolventa a cursurilor ANATECOR (specializare in Masaj Terapeutic, Masaj de Drenaj Limfatic, Reflexoterapie, Fitoterapie), absolventa Academia BOWEN din Australia (Terapie Bowen, Rejuvance – lifting facial natural), absolventa Access Bars, absolventa Remedii florale Bach si nu in ultimul rand absolventa a Cursurilor de Iridologie (Vasile Melnic din Moldova).

A activat aproximativ 4 ani ca voluntar la Asociatia Caritas din Bucuresti, unde a lucrat cu copii cu dizabilitati, precum sindrom-down, autism, ADHD etc.

„Daca esti in cautarea unui terapeut te incurajez sa opresti putin din forfota gandurilor si sa-ti imaginezi cum ti-ai dori sa fie terapeutul tau. Voi incerca sa ma prezint si daca vei gasi ceva din cele ce-ti voi spune despre mine care sa rezoneze cu nevoile si cautarile tale, indrazneste sa-mi acorzi o prima intalnire. Am absolvit Facultatea de Drept si am lucrat in resurse umane, ca Manager HR. Insa acest job, chiar daca era bine platit, simteam ca nu ma implineste, asa ca mi-am propus sa-mi urmez inima si m-am decis sa urmez cursuri de specialitate pentru a deveni terapeut. 

Am ales sa colaborez cu Centrul ProMAMA, pentru a fi mai aproape de viitoarele si proaspetele mamici si a le sprijini in perioada prenatala, dar si in cea de dupa nasterea bebelusului lor.

Nu am nimic special fata de alti terapeuti, pot doar sa afirm cu certitudine ca iubesc aceasta profesie si ca imi asum sa o practic in mod responsabil, cu toata atentia si daruirea de care sunt in stare. Cand am ales sa devin terapeut, a fost unul dintre momentele cele mai revelatorii ale vietii mele. Am simtit, dupa indelungi cautari, ca aceasta este cu adevarat vocatia mea pe acest pamant. Tot ce pot spune despre o asemenea alegere este ca nu este nici pe departe una simpla, deoarece odata cu ea vine si o mare responsabilitate pentru a putea oferi o oglinda cat mai obiectiva pacientilor tai. Aceasta reponsabilitate creeaza nevoia unui legamant, pe care mi-l asum zi de zi. Nu trece o zi fara sa fiu recunoscatoare atat pentru toate binecuvantarile din viata mea, cat si pentru experientele care m-au schimbat in persoana care sunt astazi.”

valentina-taulescu-noua
catalina-darlau-noua

Catalina DARLAU

Terapeut Cranio-Sacral metoda Upledger.
Calatoria mea in universul Terapiei Cranio-Sacrale (TCS) a inceput in primavara anului 2011 la o conferinta in cadrul Body Mind Spirit Festival de la Sala Palatului.

 • Curs de Terapie CranioSacrala nivel 1, prof. Diego Maggio, 2011
 • Curs de Terapie CranioSacrala nivel 2, prof. Diego Maggio, 2013
 • Curs de Eliberare Somato-Emotionala nivel 1, prof. Diego Maggio, 2014
 • Creierul vorbeste, prof. Diego Maggio, 2014
 • TCS Curs de Pediatrie, prof. Carol McLellan, 2014
 • Integrare Senzoriala in TCS, prof. Carol McLellan, 2014
 • TCS Atingand creierul, stimularea auto-corectiei cu ajutorul celulelor gliale, nivel 1, prof. Tad Wanveer, 2015
 • Participare la conferinta de celebrare a celor 30 de ani de activitate a Institutului Upledger in Florida, SUA, 2015
 • TCS Atingand creierul, stimularea auto-corectiei cu ajutorul celulelor gliale, nivel 2, prof. Tad Wanveer, 2018
 • Curs de Eliberare Somato-Emotionala nivel 2, prof. Susan Steiner, 2018
 • Curs Manipulare neuro-meningeală, prof. Rita Benamor, 2018

Bebelusi si copii: colici, probleme digestive, alergii, ADHD, autism, dislexie, discalculie, deficit de atentie, sindrom Down, Sindrom Joubert, sindrom Prader-Willi, epilepsie, tetrapareze, tumori, enurezis, astm;

Gravide si proaspete mamici: dureri de spate si de bazin, probleme respiratorii, anxietate, ingrijire pre- si post-partum (recuperare dupa cezariana sau nastere traumatizanta);

Adulti: migrene, depresie, dureri de spate, insomnie, atacuri de panica, oboseala cronica, zona Zoster, dureri musculare, postchirugical, probleme ortopedice, circulatie periferica deficitara, chisturi ovariene, fibroame uterine, dezechilibre hormonale si emotionale.

„Va astept la Centrul ProMAMA sa beneficiati de efectele terapiei pe care o practic cu drag! Pentru ca, asa cum afirma chiar Dr. John E. Upledger – Terapia Cranio-Sacrala ofera oricarei persoane sansa de a realiza un potential nou pentru vindecare si pentru imbunatatirea sanatatii la toate nivelurile”.

Mihaela NINERICA

Psihoterapeut Psihoterapie Integrativa

Psihoterapeut autonom, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, in specialitatea psihoterapie integrativa. 

Sunt absolventa a Facultatii de Psihologie si a cursului postuniversitar de specializare in psihoterapie (4,5 ani), in cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa, unde am iucrat cu profesori- formatori britanici, romani si germani.

Am experienta de 14 ani in psihologie si psihoterapie. Specificul psihoterapiei integrative este abordarea integrala, holistica, a persoanei, evaluarea si crearea planului de tratament psihologic, in maniera multinivelara si adaptata nevoilor specifice fiecarei persoane. In stilul meu de lucru, integrez teorie si tehnici din Gestalt terapie, psihanaliza, psihoterapie cognitiv comportamentala si hipnoza clinica.

Am ales aceasta profesie pentru ca ma conecteaza cu oamenii la nivel profund, acel nivel al comunicarii sincere, autentice, de unde pot interveni pentru a aduce mai multa intelegere, acceptare, seninatate si stare de bine, semenilor.

In cadrul Centrului ProMAMA, ofer urmatoarele servicii : consultanta psihologica, dezvoltare personala, psihoterapie individuala, de cuplu, de familie si de grup.

Cu echipa ProMAMA colaborez din 2017, timp in care m-am imbogatit sufleteste prin contactul cu bebelusii si mamele lor. Imi doresc, alaturi de colegele centrului, sa vin in sprijinul nevoilor voastre,  mame actuale sau viitoare, copii si tatici si sa va ofer o perspectiva diferita, poate mai ampla, asupra aceleasi realitati si metode alternative de solutionare a problemelor.

Cristina Tamaș-Muntean

Psiholog clinician și Psihoterapeut

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut format în Analiză Tranzacțională și în Psihologie Transgenerațională. Te pot ajuta în cadrul ședințelor de terapie să te descoperi mai bine, să crești și să accesezi toate resursele de care ai nevoie zi de zi, în viața de cuplu, în relația cucopiii tăi sau cu prietenii.

Te invit să ne cunoaștem și în viața reală, să construim împreună o relație profesională autentică, bazată pe încredere, respect și empatie.

Sunt totodată mamă și știu cum este să vrei ce este mai bun pentru copilul tău, de aceea, am creat ateliere pentru părinții sau persoanele care au grijă de copii. Aceste ateliere te vor ajuta să susții cu blândețe și încredere dezvoltarea emoțională a copilului tău și să contribui pozitiv la povestea lui de viață.

Andreea HANESCU

Consultant Alaptare Certificat International (IBCLC) si Life Coach, mama a 2 baieti Luca si David alaptati prelungit.

Absolventa a Universitatii Politehnica Bucuresti, Tehnician Nutritionist, Life Coach acreditat ICF. 
 
Fac parte cu drag si mandrie din echipa ProMAMA si sunt in sprijinul mamelor care isi doresc sa fie informate corect si sa isi alapteze cu bucurie bebelusii. 
De asemenea fac cursuri in cadrul Centrului ProMAMA pentru dezvoltarea personala, a gestionarii emotiilor mamei dupa nastere, identificarea convingerilor limitative, provocari si obstacole care stau in calea implinirii personale si profesionale, gasirea sau intarirea abilitatilor unice personale si strategii catre succesul personal si profesional.”
Virginia MIHAI

Virginia MIHAI

Terapeut holistic.

In calitate de terapeut, Virginia a urmat multiple cursuri si a obtinut acreditari de la ANATECOR, CranioSacral Therapy (metoda Upledger) si altele de renume mondial.

La ProMAMA ofera Terapie Cranio-Sacrala, Masaj si Aroma-masaj pentru Gravide & Mame, Manipulare viscerala, Reflexoterapie.

Centrul PROMAMA este raspunsul la dorintele si rugaciunile mele de cind eram tanara mama… si mai apoi, bunica. Mi-am dorit O SCOALA unde sa pot invata sa fiu MAMA, pentru ca nu e simplu deloc!!! Iar aici, la ProMAMA, am gasit aceasta indrumare si sunt mandra ca pot contribui si eu la fericirea si bunastarea mamelor si copiilor.