Consultanti Alaptare ProMAMA

Specialiștii consultanți în alăptare – acum în orașul tău sau foarte aproape de tine.

Am selectat pentru tine cei mai buni consultanți în alăptare din țară. Persoane care nu sunt doar profesioniști, ci și oameni calzi, asa cum știm că ai nevoie în perioada postpartum. Persoane care s-au pregătit la ProMAMA să devină consultanți în alăptare IBCLC din pasiunea pe care o au pentru mame și bebeluși.

Găsești mai jos o listă a Consultanților în Alăptare la care te poți programa chiar acum pentru o consultanță în alăptare la domiciliul tău sau cât mai aproape de tine, ori online.

Împreună, contribuim la o viitoare generație mai sănătoasă, mai empatică, mai echilibrată. Iar acest proces începe imediat după naștere!

Noi, la ProMAMA, suntem cei care am adus în România știința lactației la cel mai înalt nivel, încă din 2010, prin Dr. Marta MUREȘAN – primul Consultant în Lactație certificat IBCLC și profesor-formator. Ulterior, procesului de formare a specialiștilor în alăptare i s-a alăturat și Sorana MUREȘAN, fondatorul ProMAMA și consultant în Alăptare IBCLC din 2011.

Dintre cei 275 de profesioniști pe care i-am format până în 2022 și care oferă consiliere în alăptare, am ales “pe sprânceană” colaboratori din apropierea ta, de-a lungul și de-a latul țării, pe care îi poți accesa chiar din această pagină!

Alege consultantul în lactație care este mai aproape de tine și care îți poate fi alături.

Mămicile au întrebat despre
Consultanții în Alăptare ProMAMA

Consultantul în Alăptare – este o persoană specializată în a oferi informații și sfaturi corecte în privința alăptării, precum și în prevenirea și rezolvarea problemelor de alăptare. Pentru acest lucru, este nevoie de studii de specialitate și de o experiență adecvată.

Consultantul în Alăptare IBCLC – persoana care deține acest titlu înseamnă că are certificarea internațională în urma absolvirii unui curs de specialitate la nivel academic (în România, cursul este oferit de ProMAMA), a efectuării a minim 1.000 de ore de practică până la data evaluării internaționale și a promovării examenului la nivel internațional.
Titlul IBCLC este singurul recunoscut în întreaga lume și reprezintă standardul de aur în privința oferirii unei consultanțe în alăptare de calitate.
Pentru țara noastră, ProMAMA este singura  instituție acreditată LEAARC care oferă cursul teoretic pentru pregătirea specialiștilor în vederea certificării lor internaționale.

Consultantul în Alăptare ProMAMA – este acea persoană care a absolvit cursul ProMAMA „Educație în Lactație” și se află în procesul pregătirii pentru examinarea internațională.

În această pagină poți vedea harta cu orașele/ zonele în care specialișii formați la ProMAMA și selectați de noi îți pot fi alături cu sfaturile necesare.

Selectează pe hartă orașul în care te afli sau care este cel mai aproape de tine. Vei vedea specialistul consultant în alăptare din zona ta.

Apasă butonul roșu și îți va fi afișată descrierea completă aconsultantului în alăptare și restul detaliilor necesare pentru programare.

Cu toate că recomandăm consultanța în alăptare fizică, adică față-în-față cu mama și bebelușul, sunt situații în care acest lucru nu este posibil: fie pentru că nu există specialist în apropierea ta, fie că vrei să te întâlnești cu un consultant anume, fie că deplasarea mamei sau a bebelușului nu este posibilă la sediul consilierului în alăptare, fie consultantul în alăptare nu este disponibil atât de repede cum ai avea nevoie.
Pentru aceste cazuri, există varianta de consultanță în alăptare online, în cadrul căreia poți primi ajutor specializat și sfaturi adecvate pentru a rezolva problemele de alăptare și a putea continua alăptarea. Acest lucru este posibil indiferent în ce colț al lumii te afli!

Oricând ai nevoie de ajutor în alăptare, poți cere sprijinul unui consultant în alăptare care să vină la domiciliul tău. Astfel, vei fi in mediul tău de acasă și vei avea un confort sporit. Verifică lista consultanților în alăptare chiar în această pagină și vezi dacă există un specialist în orașul tău sau în apropiere. Dacă nu gasești, ține cont și de varianta unei sedințe de consultanță în alăptare online.

Daca ai nevoie de ajutor in alaptare, poti solicita sprijinul unui consultant in alaptare care ofera sedinte la sediul sau. Avantajele sunt legate de disponibilitatea mai rapida a specialistului in vederea satisfacerii nevoii tale, dar si de faptul ca va avea la indemana toate instrumentele posibil necesare pentru a-ti oferi un ajutor de cea mai buna calitate. In cazul in care tu si bebelusul nu va puteti deplasa, ai in vedere posibilitatea oferirii ajutorului in alaptare la domiciliu sau online.

Tariful diferă în funcție de zona în care locuiești. Prin urmare, va trebui să verifici tariful pentru Consultanța în Alăptare cu specialistul pe care îl dorești. Du-te mai sus, la hartă, dă click pe orașul în care ai nevoie de consultanță în alăptare, selectează specialistul, alege zona și îți va fi afișat tariful.

Fiecare din specialistii ProMAMA au investit mii de ore si sume considerabile de bani in cursuri si conferinte de specializare, in carti, studii si alte materiale de educare continua, pentru a fi cat mai bine specializati pe domeniul in care activeaza si a-ti putea oferi cele mai bune sfaturi si solutii, astfel incat tu sa poti continua alaptarea bebelusului tau.
Prin urmare, de cele mai multe ori, consultanta in alaptare oferita de un astfel de specialist nu are cum sa fie gratuita.

La fel ca orice alta persoana, si consultantul in alaptare trebuie sa poate trai, sa isi ingrijeasca proprii copii si sa isi achite facturile. Este profesia sa, munca lui din care castiga bani pentru toate acestea. Insa, spre deosebire de multi altii, a lucra cu bebelusii si a oferi ajutor mamelor intr-o perioada atat de sensibila a vietii lor, aduce si o imensa satisfactie profesionala. Deci, intreaga echipa ProMAMA iti este alaturi, te ajuta, se bucura alaturi de tine cand problemele se rezolva, imbinand in cel mai frumos mod posibil, utilul cu placutul!

Pentru a putea fi aproape de cat mai multi parinti, ProMAMA iti ofera si o serie de informatii gratuite, pe care le poti gasi pe blogul nostru, pe pagina de Facebook Centrul ProMAMA (vezi si Grupul „Scoala ProMAMA – pentru gravide, mamici, tatici”), Instagram sau YouTube. Sunt informatii de care ar trebui sa poata beneficia toate mamele, indiferent de situatia financiara, prin urmare urmareste-ne si vei vedea ca iti suntem alaturi cu tot ceea ce putem si in masura in care reusim.

Prețul unei ședințe de consultanță în alăptare diferă în funcție de zona în care locuiești și de consultantul în alăptare disponibil.

Prin urmare, va trebui să verifici tariful pentru Consultanța în Alăptare cu specialistul pe care îl dorești. Dă click pe orașul în care ai nevoie de consultanță în alăptare, selectează specialistul, apoi zona și îți va fi afișat tariful.