DESPRE NOI

ProMAMA s-a născut după o experiență personală dificilă, dar revelatoare, a unei proaspete mămici.

În 2009, după ce Sorana a reușit să RELACTEZE – susținută de dr. Marta Mureșan – a simțit nevoia de a împărtăși cunoașterea acumulată și altor viitoare și proaspete mămici, pentru a se putea bucura pe deplin de miracolul maternității (mai multe despre povestea uimitoare a Soranei aici).

Astfel, a pornit prin a oferi o colecție de informații corecte și servicii de calitate în legătură cu perioadele prenatală și postnatală.

În timp, Sorana MUREȘAN, împreună cu Andreea MANEA, care s-a alăturat proiectului încă de la început, au crescut ProMAMA în cel mai complex centru de profil din România și cu impact vizibil asupra educației în privința maternității.

LA PROMAMA BENEFICIEZI DE
EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIA PRENATALĂ!
Pentru ca Specialistii ProMAMA:
Pentru ca Specialiștii ProMAMA:
PROMAMA – GHIDUL TĂU
ÎN DOMENIUL MATERNITĂȚII

A deveni MAMĂ este cea mai frumoasă dar și provocatoare experiență de viață.
Fie că eșți gravidă sau proaspătă mămică, cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla acum este că experți recunoscuți internațional în domeniul maternității să “te țină de mâna” și să te ghideze prin universul de informații…

Pe care le găsești peste tot: pe internet, la rude sau prieteni, în rândul cadrelor medicale sau la diferiți specialiști.

Să îți iei informațiile dintr-o sursă CORECTĂ înseamnă, de cele mai multe ori, diferența între o experiență POZITIVĂ, FRUMOASĂ și una mai puțin fericită.

Apelează la specialiștii certificați internațional de la ProMAMA pentru informațiile corecte, bazate pe studii științifice și actualizate continuu, despre:

Amalia ENACHE (jurnalist) si Sorana Muresan

 

Pe lângă faptul că este promotor al practicilor sănătoase și serviciilor pre și postnatale de calitate din România, din 2009 și până în prezent, ProMAMA a devenit cel mai complex și recunoscut centru de profil din țară noastră.

Astăzi, întreaga echipa ProMAMA (educatori prenatali Lamaze, consultanți în alăptare certificați internațional, kinetoterapeuti, psihologi și terapeuți) îți este alături cu tot dragul și profesionalismul, oferindu-ți servicii și consiliere pentru toate aspectele minunate ale maternității!

Specialiștii ProMAMA sunt vectori de opinie importanți și respectați, pe cele mai multe dintre aspectele maternității și puericulturii. Astfel, de multe ori, media le solicită opinia și sfaturile pe teme legate de naștere, alăptare, îngrijirea bebelușului.

Iată aici o serie de apariții media.

MAternitatea e MAgică!