VOUCHER CADOU

Relaxare, armonie, odihna, buna dispozitie, stimulare, oxigenare, destindere, incredere, liniste, deconectare, dezvoltare… 

ProMAMA este un SPA de sanatate, specializat in bunastarea gravidelor si nu numai. Noi intelegem faptul ca modificarile si disconforturile din perioada de sarcina si de dupa venirea bebelusului sunt reale si afecteaza intreaga familie. De aceea, miscarea si relaxarea pot fi o provocare pentru toti. Fie ca iti iei echipametul si esti activa prin miscare, fie ca te relaxezi sau tonifici cu un masaj, bucura-te de aceasta perioada emotionanta din viata ta!

Iata ce tipuri de activitati poti alege, sau ne poti contacta pentru a gasi impreuna cea mai potrivita terapie pentru tine; ne pricepem foarte bine la asta, avand in vedere ca specialistii de la ProMAMA au o experienta de 10 ani, cu aproximativ 10.000 mamici. Avem solutii pentru durerile de spate sau de alta natura, picioarele umflate, mobilitatea scazuta, stres sau teama, inducerea travaliului si multe altele!

Oferă unei gravide, unei mămici sau celor dragi, răsfățuri la ProMAMA SPA...

Oferă un cadou cu stil și util, care aduce relaxare, stare de bine, tonifiere și sănătate

 

Îi poți dărui unui bebe unul dintre următoarele răsfățuri

 Kinetoterapeutul care îl răsfață pe bebe are experiență în lucrul cu bebeluși și știe exact care sunt mișcările benefice pentru stimularea și dezvoltarea armonoasa a micuțului.

Dăruiește-i relaxarea sau terapia care o va face fericită!

Terapeuții ProMAMA sunt certificați internațional, iar cei care au beneficiat de masaj/terapii din partea lor spun  „au har„!

 Dăruiește-i relaxarea sau terapia pe care o va aprecia! 

Voucherul in format fizic este elegant si va crea o impresie pozitiva celui care il primeste.

Pentru detalii, contacteaza-ne la receptie@promama.ro sau 0727 766 262 !